U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Harlekijntje en Corona 

Sinds 13 maart (Wageningen en Bennekom) en 18 maart (overige plaatsen) zijn alle live muzieklessen geannuleerd. De AMV-lessen worden online voortgezet. Voor de Muziek-op-Schootgroepen en Spelen-met-Muziekgroepen hebben we veel filmpjes van muziekactiviteiten gemaakt. Hiermee kun je zo vaak je wil je eigen muziekles samenstellen.

Kijk op het Youtube-kanaal van Harlekijntje.

Tip: als je je inschrijft (subscribe) op ons kanaal, kun je ervoor kiezen om bericht te krijgen wanneer er iets nieuws wordt geplaatst.

 

 

NIEUW!!!! Workshops ukelele

Ukelele, zo'n klein 'gitaartje' wint aan populariteit. Harlekijntje-docent Jacqueline heeft wel tien ukelele's en kan daar les op geven. Ga naar de ukelele-pagina voor meer informatie.

 

 

 

Leerlingen treden op op de Dickens Fair

Dickens Fair 2019Dickens Fair 2019Op vrijdag 13 december waren de naschoolse leerlingen van Harlekijntje te zien en te horen op de Dickens Fair! In de muziektent in Bennekom kon het in grote getale toegestroomde publiek luisteren en kijken.

De Spelen-met-Muziekgroepen (4-6 jaar) zongen een lied over het rendier. Ze speelden daarbij op ritme-instrumentjes. Ook dansten ze de Kertsboomtrein-dans. Wat een mooi gezicht om wel 20 kleuters te zien dansen als elfjes en rendieren.

De AMV-groepen (7-10 jaar) zongen kerstliedjes en speelden op hun blokfluiten. Ook zongen ze een kerstliedje met gebarentaal. Ze dansten op Jingle bells en Feliz Navidad.  

Het publiek heeft genoten en de oliebollenkraam -tegenover de muziektent- deed goede zaken.

Kerstsing-in in bblthk Wageningen

Op 15 december om 10.00 uur en om 11.00 uur gaan we in de bblthk weer samen kerstliedjes liedjes zingen. Kinderen van 1 tot 6jaar en hun (groot)ouders zijn dan van harte welkom in de bblthk.

We zingen over kerstboom versieren, belletjes en klokjes, sterren en lichtjes, rijden in de arrenslee. Kinderen mogen samen met hun (groot)ouders helpen met versieren van kerstboompjes en kunnen kijken naar dansende handpoppen.

Saskia Beverloo zal, samen met harpiste Nanja Bakker deze sfeervolle activiteit leiden.

Aanmelden kerstsing-inBeide sessies zijn VOLGEBOEKT

 

 

Muziek-op-Schoot in het verzorgingshuis

een dreumes versiert de kerstboomeen dreumes versiert de kerstboomOud en Jong gaan samen muziek maken. Juf Maryanne geeft in verzorgingshuis het Maanderzand in Ede een Muziek-op-Schootles kerstles voor ouders, kinderen en bewoners van het Maanderzand. 

Deze les vindt plaats op zaterdag  14 december om 15 uur in het Maanderzand.

Ouders en hun kinderen van 2 en 3 jaar kunnen daaraan meedoen. Wel even aanmelden bij Maryanne.

 

 

 

 

Toddle Tunes, 30 English Songs by Saskia Beverloo

voorkant Toddle Tunesvoorkant Toddle TunesAls een geste aan de Utah Chapter van de American Orff Schulwerk Association (AOSA) heeft Saskia een groot deel van haar engelstalige liedjes verzameld. Met hulp van vormgever Joep van Gurp en met illustraties van Tineke Vlaming is het een prachtig boekje geworden. De illustraties uit het boekje komen als kleurplaten op de website. Het boekje wordt verkocht op de nationale conferentie van de AOSA. De opbrengst daarvan komt helemaal ten goed aan de AOSA, het wordt onder andere besteed aan beurzen voor studenten.

In Nederland te koop bij Saskia.

 

 

 

 

 

 

Voor alles een liedje

Voor alles een liedje, voorkantVoor alles een liedje, voorkant
In juni 2017 is het liedjes-prentenboek Voor alles een liedje, zingend de dag door met muziek en spel uitgekomen.

In dit boek staan 30 liedjes en opzegversjes van Tineke Vlaming en Saskia Beverloo. Tineke maakte er ook nog prachtige illustraties bij. Op elke illustratie vind je Harlekijntje terug.
Hans van der Werf heeft mooie arrangementen gemaakt en met hulp van professionele zangers en musici is het een leuke luister- en meezing cd geworden, want van elk lied is ook een meezingversie. Boek en cd zijn gemaakt voor gebruik in de kinderopvang, maar ook voor kinderen, ouders, opa's en oma's is het een prachtig boek.

 

Vlogjes van Harlekijntje op Facebook

Maryanne is op vlog-cursus geweest en elke maand maakt ze een vlogje over de avonturen van Harlekijntje.
Kijk bijvoorbeeld naar dit lente vlogje.
Op de Facebookpagina van Harlekijntje vind je altijd het laatste nieuws over extra activiteiten.

Annie Langelaarprijs voor Saskia Beverloo


LenteboomLenteboom

Op 9 november 2013 was het een groot kindermuziekfeest in Delft: het begon met een Sing-In voor jonge kinderen en hun ouders. Tientallen kinderen en hun ouders zongen en dansten mee. 

Daarna het officiële deel met daarin de bekendmaking van de winnaars van de Annie Langelaarprijs.
De praktijkdeskundigenprijs ging naar Martine met het ballonnenlied.
De professional prijs ging naar Harlekijntje-docent Saskia Beverloo!!!

Dat betekent voor Harlekijntje €1000 aan muziekinstrumenten van de Kindermuziekwinkel!
Saskia, Maryanne en Jacqueline hebben prachtige muziekinstrumenten uitgezocht: trommels, lotusfluit, sjaals, dondobellen.
Iedereen die gestemd heeft: hartelijk dank voor het stemmen!
Klik hier voor foto's van de prijsuitreiking
De winnende activiteit is een liedje over een lenteboom met dwarrelende bloesemblaadjes, een zomerboom vol dierengeluiden, een herfstboom met vallende blaadjes en appels en een winterboom in de sneeuw.

De bladmuziek en activiteitenbeschrijving van de vier jaargetijdenboom staat hier.


  • Woon je in één van de volgende postcodegebieden? 3900 t/m 3969 of 6700 t/m 6900
    Heb je pas een baby gekregen? 
    Stuur dan het geboortekaartje naar Harlekijntje, Julianalaan 36, 6721 EG Bennekom 
    en ontvang een muzikaal presentje voor je baby.