U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Cursussen muziek voor docenten basisonderwijs


 

 • Workshop Boomwhackers Met boomwhackers, de gekleurde plastic buizen op toonhoogte, is heel veel muzikaal spel te doen. In een workshop voor docenten worden ideeen voor alle leeftijdsgroepen gegeven.
  Met liedjes, dans en ritmespel. 
 • Workshop Muzimezzo korte muzikale intermezzo's
  Vijf minuten over voordat de bel gaat? Even wat beweging nodig tussen intensieve lessen in? Doe een muzimezzo! 
 • Workshop liedbegeleidingen en versieringen
  Een lied kan je als docent begeleiden op gitaar, ukelele, keyboard of ander instrument. Je kunt ook de leerlingen laten begeleiden op ritme-instrumenten of klankstaven, met bodypercussie of met beweging. In deze workshop ga je actief aan de gang. Eigen inbreng van liedjes of thema's wordt op prijs gesteld.
 • Workshop dansen met kinderen
  Dansexpressie, bewegen op muziek, kinderdans. Een workshop vol ideeën en tips hoe je beweging onderdeel kunt maken van de muziekles en van je weekprogramma.
 • Workshop Muziek en prentenboek Veel prentenboeken lenen zich goed voor een muzikale uitwerking. Muziekcentrum harlekijntje geeft workshops voor jonge kinderen, maar geeft ook workshops voor docenten zodat zij zelf een evenwichtig opgebouwde muziekworkshop kunnen geven voor hun leerlingen.De boomwhacker workshop en de Muzimezzo workshop lenen zich uitstekend om een lange vergaderdag te onderbreken. 
Van de vrolijke muziekspellen met veel beweging wordt iedereen blij en dan kan er daarna weer verder vergaderd worden. 

Terug naar workshops